Două accidente grave în Vrancea, unul dintre ele produs de un şofer care a adormit la volan: Un bărbat a murit

Două accidente grave s-au produs vineri în judeţul Vrancea. Un microbuz cu pasageri a fost lovit în plin de o maşină scăpată de sub control, iar alte două maşini s-au lovit frontal după ce un şofer a adormit la volan.

1027 afișări
Imaginea articolului Două accidente grave în Vrancea, unul dintre ele produs de un şofer care a adormit la volan: Un bărbat a murit

Două accidente grave în Vrancea, unul dintre ele produs de un şofer care a adormit la volan

UPDATE Unul dintre şoferii implicaţi în accidentele din Vrancea a murit

Şoferul în vârstă de 37 de ani care a lovit cu maşina un microbuz, vineri, pe DN 2D în judeţul Vrancea a murit după ce echipajul medical a încercat, fără succes, să-l resusciteze.


Primul accident a avut loc pe DN 2D, unde s-a produs o coliziune între o maşină şi un microbuz.

Poliţia a anunţat că un bărbat de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Focşani - Boloteşti, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un microbuz, condus regulamentar de o femeie din comuna Tulnici.

În urma impactului şoferului maşinii a fost rănit grav şi i se fac manevre de resuscitare.

Pasagerii microbuzului nu au fost răniţi.

Al doilea accident s-a produs pe DN2 E85 în afara localităţii Goleşti, unde un şofer care circula de la Focşani spre Râmnicu Sărat a intrat brusc pe sensul opus de mers, după care a revenit, intrând în coliziune frontală cu un autovehicul care circula din sens opus.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vrancea, trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit la accidentul rutier produs pe DN2 E85, între localităţile Focşani şi Urecheşti.

În urma impactului dintre două autoturisme au rezultat trei victime dintre care una rămasă încarcerată. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea victimei, un bărbat de 28 ani, care avea multiple traumatisme.

Victima a fost predată în stare conştientă echipajului SAJ aflat la faţa locului.

De asemenea, echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat şi a preluat a doua victimă, tot bărbat, în vârstă de 33 ani, care acuza dureri toracice.

Cea de-a treia victima a fost preluată de un echipaj SAJ.

Taguri:
accident,
rănit,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici