Două accidente grave pe DN 2A, în judeţul Ialomiţa

Trei persoane au murit şi alte şapte au fost rănite în urma a două accidente care s-au petrecut, vineri, pe DN 2A, în judeţul Ialomiţa, în localitatea Ciochina, respectiv la Moviliţa, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

64 afișări
Imaginea articolului Două accidente grave pe DN 2A, în judeţul Ialomiţa

Două accidente grave pe DN 2A, în judeţul Ialomiţa (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit informaţiilor de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, în accidentul din localitatea Moviliţa două persoane şi-au pierdut viaţa, una a fost rănită grav, iar alte trei au suferit leziuni uşoare.

De asemenea, una dintre cele patru persoane rănite în accidentul produs la ieşirea din localitatea Ciochina a murit la spital.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici