Două asistente de la o clinică particulară acuză un medic de agresiune

Două asistente de la o clinică particulară din Piteşti îl acuză pe un medic că le-a agresat şi că are un comportament abuziv faţă de ele, cadrele medicale spunând că au anunţat Colegiul Medicilor şi Sindicatul Sanitas Argeş despre acest caz.

153 afișări
Imaginea articolului Două asistente de la o clinică particulară acuză un medic de agresiune

Două asistente de la o clinică particulară acuză un medic de agresiune

Asistentele susţin că bărbatul ar fi devenit violent după ce acestea i-au explicat că măsura de aducere a cât mai multor pacienţi este în detrimentul calităţii actului medical deoarece timpul de consultaţii se reduce.

Potrivit Doinei Fănică, preşedintele Sindicatului Sanitas Argeş, o asistentă a fost izbită de un perete de către doctor, iar cealaltă s-a ales cu mâna luxată.

"Am înţeles că a fost o discuţie cu caracter profesional între domnul doctor şi două asistente. Cel puţin aşa susţin femeile care arată consecinţele fizice ale altercaţiei, una a fost împinsă de doctor într-un perete, iar colega ei are o luxaţie la mână. Nu este normal ce s-a întâmplat, iar femeile ne-au anunţat şi pe noi pentru a încerca să mediem acest conflict", a declarat Doina Fănică.

Cele două asistente, Mădălina Bădescu şi Constantina Mocanu, susţin că doctorul Iulian Olteanu are un comportament abuziv în general şi că, din această cauză, din şapte asistente au mai rămas doar trei, asistentele spunând că, probabil, nici ele nu vor mai rezista foarte mult în clinica particulară.

"Eu m-am ales cu mâna luxată după discuţia cu domnul doctor şi consider că este absolut inadmisibil ce s-a întâmplat la noi în clinică. Eu, una, sunt hotărâtă să nu mai accept o astfel de purtare a domnului doctor faţă de noi", a declarat asistenta medicală Constantina Mocanu.

În replică, doctorul acuzat, Iulian Olteanu, susţine că nu şi-a agresat colegele deoarece nu îl caracterizează un astfel de comportament, iar discuţia în ton mai ridicat a avut loc după ce femeile nu au vrut să execute sarcinile de serviciu din cadrul clinicii particulare.

Până la ora actuală, asistentele nu au depus o plângere la Poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici