Două curse aeriene care veneau din Italia, redirecţionate de pe Aeroportul Craiova din cauza ceţii

Două curse aeriene care veneau din Italia şi trebuia să aterizeze pe aeroportul din Craiova au fost redirecţionate către Bucureşti şi Timişoara din cauza ceţii, iar pasagerii au fost transportaţi la Craiova cu microbuzele.

229 afișări
Imaginea articolului Două curse aeriene care veneau din Italia, redirecţionate de pe Aeroportul Craiova din cauza ceţii

Două curse aeriene care veneau din Italia, redirecţionate de pe Aeroportul Craiova din cauza ceţii

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional din Craiova, două aeronave care trebuia să aterizeze luni seară la Craiova au fost redirecţionate către Timişoara şi Bucureşti, din cauza ceţii, vizibilitatea fiind sub 30 de metri.

Prima aeronavă, care venea de la Milano şi care ar fi trebuit să aterizeze la ora 18.30 la Craiova, a fost redirecţionată spre Bucureşti, iar cea de a doua cursă, care decolase de la Roma şi ar fi trebuit să ajungă la Craiova la ora 18.40, a fost redirecţionată spre Timişoara.

Pasagerii din cele două aeronave au fost preluaţi de microbuze, pentru a fi transportaţi la Craiova. Microbuzele au fost puse la dispoziţie de compania care asigura zborurile.

Pe de altă parte, pasagerii care urmau să plece spre Italia cu cele două curse au fost cazaţi la un hotel din apropierea aeroportului sau au avut posiblitatea de a-şi reprograma zborurile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici