Două cutremure s-au produs în judeţul Vrancea, în ultimele 12 ore; cel mai mare a avut magnitudine 3,28

Două cutremure s-au produs în ultimele 12 ore în judeţul Vrancea, cel mai mare dintre acestea, ca magnitudine, având 3,2 grade pe scara Richter, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

158 afișări
Imaginea articolului Două cutremure s-au produs în judeţul Vrancea, în ultimele 12 ore; cel mai mare a avut magnitudine 3,28

Două cutremure s-au produs în judeţul Vrancea, în ultimele 12 ore; cel mai mare a avut magnitudine 3,28

Sesimul de 3,2 grade a avut loc vineri la ora 10.42, la o adâncime de 123 de kilometri, oraşele cele mai apropiate de epicentru fiind Odobeşti (41km), Panciu (47km), Râmnicu Sărat (52km), Oneşti (53km) şi Nehoiu (54km).

Celălalt seism s-a produs în noaptea de joi spre vineri, la ora 1.17, având magnitudinea 2,1 pe scara Richter. Cutremurul s-a produs la adâncimea de 71 de kilometri, în apropierea oraşelor Odobeşti (42km), Oneşti (42km), Panciu (44km), Târgu Ocna (45km) şi Slănic-Moldova (47km).

Cutremurul cu cea mai mare magnitudine produs luna acesta în judeţul Vrancea a avut 3,7 grade şi s-a înregistrat la 17 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici