Două femei, un bărbat şi un copil din Siria şi Irak, prinşi în timp ce încercau să intre în România - FOTO

Poliţiştii de frontieră de la Moraviţa, judeţul Timiş, au prins, miercuri seara, două femei, un bărbat şi un copil de 4 ani din Siria şi Irak, în timp ce încercau să intre, pe jos, din Serbia în România, pentru a ajunge într-un stat din vestul Europei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

304 afișări
Imaginea articolului Două femei, un bărbat şi un copil din Siria şi Irak, prinşi în timp ce încercau să intre în România  - FOTO

Două femei, un bărbat şi un copil din Siria şi Irak, prinşi în timp ce încercau să intre în România (Imagine: Liviu Chirica/ Arhiva Mediafax Foto)

Cele patru persoane au fost observate în apropierea localităţii Moraviţa, pe câmp, în apropierea frontierei.

Poliţiştii de frontieră au transportat cele patru persoane la sediul Poliţiei, stabilindu-se că este vorba de doi cetăţeni sirieni, un copil de 4 ani şi mama acestuia în vârstă de 28 de ani, respectiv doi irakieni, un bărbat de 34 ani şi o femeie în vârstă de 33 ani.

Cei patru au declarat că au plecat din Serbia pe jos, cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Ei sunt cercetaţi pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat, fiind anunţate autorităţile sârbe pentru aplicarea acordului de readmisie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici