Două fete în vârstă de 13 ani sunt căutate de poliţiştii din Ilfov

Două fete în vârstă de 13 ani din judeţul Ilfov sunt căutate de poliţişti după ce au plecat, miercuri dimineaţă, de la domiciliile lor şi nu s-au mai întors. Una din minore a plecat de acasă spre liceu însă, de fapt, a mers la o prietenă pentru a-şi lăsa ghiozdanul şi amândouă au dispărut.

739 afișări
Imaginea articolului Două fete în vârstă de 13 ani sunt căutate de poliţiştii din Ilfov

Două fete în vârstă de 13 ani sunt căutate de poliţiştii din Ilfov

„Din primele verificări, a rezultat că una dintre minore a plecat în dimineaţa zilei de 05 februarie spre Liceul cu program sportiv din comuna Clinceni din Judeţul Ilfov, însă, de fapt, aceasta nu s-a deplasat la unitatea de învăţământ menţionată, ci a mers la domiciliul unei prietene, unde şi-a lăsat ghiozdanul, după care amândouă au plecat într-o direcţie necunoscută”, transmit reprezentanţii Poliţiei Ilfov.

Datele şi semnalmente minorelor sunt:

- Pelin Andreea Cristina, înălţime aproximativ 1,50 m, greutate 50 de kg, păr negru lung, ochii căprui. La momentul dispariţiei purta o geacă de culoare verde cu blană la guler şi pantaloni de culoare închisă.

- Lungu Andreea Sara- nu se cunosc semnalmentele sau articolele de îmbrăcăminte.

Persoanele care pot oferi detalii despre cele două minorele dispărute sunt rugate să apeleze numarul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie, mai transmite sursa menţionată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici