Două fetiţe de doi şi patru ani au ajuns la spital după ce au înghiţit mai multe pastile

Două fetiţe de doi şi patru ani au ajuns, sâmbătă, în stare gravă la spitalul din municipiul Brăila, după ce au înghiţit mai multe pastile dintr-un flacon pe care l-au găsit în casa în care locuiau.

106 afișări
Imaginea articolului Două fetiţe de doi şi patru ani au ajuns la spital după ce au înghiţit mai multe pastile

Două fetiţe de doi şi patru ani, la spital după ce au înghiţit mai multe pastile (Imagine: Shutterstock)

"Doi copii de doi şi patru ani din Brăila au ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la spitalul din municipiu, după ce au luat mai multe pastile. Medicii intervin în acest moment pentru salvarea lor", a declarat Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila.

Potrivit primelor informaţii, mama celor două fetiţe le-ar fi lăsat în grija unui unchi, care suferă de epilepsie. Când a revenit, femeia a găsit fetiţele leşinate, cu medicamente împrăştiate în jurul lor.

Ulterior, femeia a solicitat intervenţia unei ambulanţe, care i-a transportat pe copii la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici