Două intersecţii importante din Capitală vor fi reconfigurate

Două intersecţii importante din Bucureşti vor fi reconfigurate, a anunţat marţi primarul general Nicuşor Dan. Este vorba despre intersecţia Şos. Colentina - şos. Fundeni - şos. Andronache - str. Gherghiţei din Sectorul 2 şi de intersecţia Piaţa Libertăţii din Sectorul 4.

2540 afișări
Imaginea articolului Două intersecţii importante din Capitală vor fi reconfigurate

Două intersecţii importante din Capitală vor fi reconfigurate

Nicuşor Dan a anunţat marţi că au fost atribuite contractele de achiziţie publică pentru serviciile de elaborare a documentaţiilor de avizare a lucrărilor de intervenţii în vederea reconfigurării a două intersecţii importante din oraş.

Aceste documentaţii vor sta la baza întocmirii ulterioare a proiectului tehnic pentru execuţia lucrărilor.

Termenul de realizare a documentaţiilor este de 120 de zile calendaristice de la data ordinului de începere.

„În cele două intersecţii pe care le vom reconfigura se regăsesc acum artere foarte aglomerate: şoseaua Colentina, şoseaua Fundeni, şoseaua Andronache (care face legătura între Centura Bucureşti şi cartierul Colentina) şi strada Gherghiţei (care face legătura între Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti şi şoseaua Colentina). Modernizarea lor va aduce o îmbunătăţire a condiţiilor de circulaţie şi transport, asigurând o fluidizare a traficului, mai ales pentru zilele si perioadele orare extrem de aglomerate”, susţine primarul general.

Conform acestuia, reconfigurarea celor două intersecţii face parte dintr-un program mai amplu al Primăriei care vizează modernizarea şi degajarea traficului din Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici