Două licee din Bacău, evacuate în urma unor ameninţă cu bombă

Câteva sute de elevi din două licee din municipiul Bacău au fost evacuaţi, luni dimineaţă, în urma unui apel la 112 prin care o persoană anunţa amplasarea unor bombe în uităţile de învăţământ.

196 afișări
Imaginea articolului Două licee din Bacău, evacuate în urma unor ameninţă cu bombă

Două licee din Bacău, evacuate în urma unor ameninţă cu bombă (Imagine: Marius Vasilica/Arhiva Mediafax Foto)

Ameninţarea cu bombă a vizat Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" şi Colegiul Naţional "Gheorghe Vrânceanu" din municipiul Bacău.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, Andrei Grecu, elevii celor două licee au fost evacuaţi.

Grecu a precizat că la ora transmiterii acestei ştiri echipe de pirotehnişti fac verificări la Colegiul Tehnic "Anghel Saligny", după care pirotehniştii vor merge şi la celălalt liceu vizat de ameninţarea cu bombă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău a precizat că apelul la 112 a fost primit la ora 8.04, fiind vorba despre o singură persoană care a sunat de la un telefon public şi a anunţat amplasarea unor bombe în cele două licee.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici