Două maşini căutate în Italia şi România, de 55.000 euro, au fost găsite în Constanţa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au găsit, în judeţul Constanţa, un autovehicul marca Jaguar, model XKR-S, căutat de autorităţile din Italia, şi un Audi A4, căutat de autorităţile din România. Cele două maşini au fost evaluate la 55.000 de euro.

244 afișări
Imaginea articolului Două maşini căutate în Italia şi România, de 55.000 euro, au fost găsite în Constanţa

Două maşini căutate în Italia şi România, de 55.000 euro, găsite în Constanţa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu poliţişti din cadrul IPJ Constanţa şi cu sprijinul reprezentanţilor Registrului Auto Român, au identificat, joi, pe raza judeţului Constanţa, un autovehicul marca Jaguar, model XKR-S, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor.

În urma verificărilor, s-a stabilit că autoturismul este căutat de autorităţile din Italia din decembrie 2015, iar posesorul acestuia este cetăţeanul italian C.N., în vârstă de 49 de ani, domiciliat în Italia.

Bărbatul a declarat că a cumpărat maşina de la o firmă din Italia contra sumei de 12.000 euro şi ştia că este căutată de către autorităţi.

În aceeaşi zi, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Grup Nave Constanţa, în cooperare cu poliţişti din cadrul IPJ Constanţa şi cu sprijinul reprezentanţilor Registrului Auto Român, au identificat în judeţul Constanţa un autovehicul marca Audi, model A4, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor.

Poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul este căutat de autorităţile din România, în vederea confiscării, din aprilie 2017, iar posesorul acestuia este cetăţeanul român M.I., în vârstă de 60 de ani, domiciliat în judeţul Constanţa. Bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport este căutat de către autorităţi.

Autoturismele, evaluate la aproximativ 55.000 de euro, au fost indisponibilizate la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră, în ambele cazuri, fac cercetări pentru tăinuire.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici