Două nave de marfă s-au ciocnit în Marea Nordului. Mai multe persoane sunt dispărute

Mai multe persoane sunt dispărute după ce două nave care transportau marfă s-au ciocnit în Marea Nordului, potrivit Reuters.

795 afișări
Imaginea articolului Două nave de marfă s-au ciocnit în Marea Nordului. Mai multe persoane sunt dispărute

Două nave de marfă s-au ciocnit în Marea Nordului. Mai multe persoane sunt dispărute

Navele s-au ciocnit în apropierea unei insule germane din Marea Nordului.

Este vorba despre insula Helgoland, a anunţat marţi comandamentul central pentru urgenţe maritime.

Mai multe persoane sunt date dispărute, dar autorităţile nu au oferit alte detalii.

Navele, Polesie şi Verity, s-au ciocnit la primele ore ale dimineţii, la aproximativ 22 de kilometri sud-vest de insula Helgoland. Se pare că una dintre nave, Verity, sub pavilion britanic, s-a scufundat, notează AP.

Comandamentul pentru situaţii de urgenţă a precizat că o persoană a fost salvată din apă şi a primit tratament medical, iar salvatorii căutau alte câteva persoane care erau date dispărute.

Nava se îndrepta din Bremen, Germania, către portul englezesc Immingham.

Cealaltă navă, Polesie, sub pavilion Bahamas, a rămas pe linia de plutire cu 22 de persoane la bord.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici