Două persoane au murit într-un accident pe DN1 (Video)

Două persoane au murit într-un accident rutier care a avut loc, luni dimineaţă, pe DN1, la intrarea în localitatea ilfoveană Săftica, după ce şoferul unui taximetru a intrat cu viteză în gardul care desparte sensurile de mers.

134 afișări
Imaginea articolului Două persoane au murit într-un accident pe DN1 (Video)

Două persoane au murit într-un accident pe DN1

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ilfov, Elena Bucur, accidentul s-a produs în jurul orei 6.00, la intersecţia localităţilor Baloteşti şi Corbeanca. Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, care conducea cu viteză un taximetru, dinspre Ploieşti spre Bucureşti, a lovit gardul care desparte sensurile de mers. Maşina a intrat pe contrasens, după care s-a răsturnat.

Şoferul a murit pe loc, iar o tânără, în vârstă de 24 de ani, pasageră în autoturism, a fost grav rănită. Ea a fost transportată la spital, însă a murit la scurt timp după ce a fost dusă la spital.

Circulaţia în zona producerii accidentului a fost îngreunată aproximativ o oră.

Video Ştirileprotv

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici