Două persoane din Maramureş au vândut adeverinţe false negative la COVID pentru 200 de lei

  • Doi indivizi din Maramureş au vândut adeverinţe false negative la Covid pentru 200 de lei.
  • Adeverinţele erau folosite de români care au călătorit în Uniunea Europeană.
1363 afișări
Imaginea articolului Două persoane din Maramureş au vândut adeverinţe false negative la COVID pentru 200 de lei

Două persoane din Maramureş au vândut adeverinţe false negative la COVID pentru 200 de lei

Poliţiştii din Baia Mare s-au sesizat din oficiu în ianuarie că mai multe persoane care călătoresc în Uniunea Europeană îşi fac rost de adeverinţe false, care atestă că au făcut teste COVID (PCR), al căror rezultat este negativ.

O grupare punea la dispoziţia cetăţenilor care călătoresc în Uniunea Europeană adeverinţe false de testare Covid, contra sumei de aproximativ 200 de lei.

De asemenea, într-un punct de trecere al frontierei, asupra persoanelor aflate într-un autoturism au fost descoperite astfel de adeverinţe.

Au fost reţinuţi doi suspecţi, după care faţă de unul dintre ei s-a luat măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici