Două persoane la spital, în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un autobuz

Şoferul şi pasagerul dintr-un autoturism care se deplasa pe DN 73 Piteşti - Câmpulung Muscel au ajuns la spital, joi, în urma unui accident în care a fost implicat un autobuz cu zece călători, aceştia nefiind răniţi.

151 afișări
Imaginea articolului Două persoane la spital, în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un autobuz

Două persoane la spital, în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un autobuz (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, şoferul autoturismului a virat brusc, iar cel al autobuzului nu a mai avut cum să evite impactul, călătorii din autovehiculul de transport persoane nefiind răniţi.

"Maşinile se deplasau către Piteşti pe un drum cu două benzi si refugiu. Fără nicio explicaţie, şoferul autoturismului a virat brusc şi a intrat în faţa autobuzului şi, deşi am încercat să-l evit, nu am mai reuşit. Efectuam o cursă regulată şi aveam zece persoane în autobuz care nu au păţit nimic", a declarat şoferul autobuzului, Constantin Miotu.

Trei echipaje ale SMURD şi Ambulanţei au ajuns la locul accidentului fiind necesară intervenţia descarcerării pentru a-l scoate pe şofer din maşina mică.

Şoferul autobuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

Conducătorul auto şi pasagerul din autoturism au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, şoferul fiind rănit grav, cu traumatisme la torace, coloană şi bazin, potrivit medicilor prognosticul fiind rezervat în privinţa sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici