Două persoane, mamă şi fiu, au suferit arsuri grave după ce au aruncat combustibil în sobă

Două persoane, un bărbat de 51 de ani şi mama acestuia, în vârstă de 84 de ani, din comuna Bâlteni, judeţul Gorj, au suferit, marţi seara, arsuri grave, în urma unei explozii produse după ce au aruncat combustibil în sobă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

245 afișări
Imaginea articolului Două persoane, mamă şi fiu, au suferit arsuri grave după ce au aruncat combustibil în sobă

Două persoane, mamă şi fiu, au suferit arsuri grave după ce au aruncat combustibil în sobă

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au declarat, marţi seara, corespondentului MEDIAFAX că, din primele cercetări a reieşit că bărbatul de 51 de ani ar fi aruncat combustibil în sobă, iar în momentul în care a încercat să aprindă focul s-a produs o explozie.

Mama acestuia, o bătrână de 84 de ani, a suferit arsuri pe aproximativ 80 la sută din suprafaţa corpului, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu-Jiu.

Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Bărbatul de 51 de ani a fost transportat iniţial la spitalul din Rovinari, cu arsuri pe mâini. Ulterior, medicii au dispus transferul victimei la Craiova.

La acestă oră, poliţiştii sunt încă la faţa locului şi fac cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs accidentul.

”În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici