Două persoane rănite grav în urma unei explozii, la Braşov

O explozie puternică urmată de un incendiu s-a produs, luni seară, într-o garsonieră din Braşov, două persoane suferind arsuri pe mai mult de 60 la sută din suprafaţa corpului.

31 afișări
Imaginea articolului Două persoane rănite grav în urma unei explozii, la Braşov

Două persoane rănite grav în urma unei explozii, la Braşov

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Ţara Bârsei" Braşov, lct. Marius Botezatu, explozia, care a fost urmată de un incendiu, a avut loc în jurul orei 22.00. În urma acesteia au ars două uşi, mobilă, covoare, iar un geam termopan a fost smuls din perete.

Pentru stingerea incendiului s-a intervenit cu două autospeciale şi cu o ambulanţă SMURD care a acordat asistenţă medicală celor două persoane - o femeie şi un bărbat - care se aflau în garsonieră la momentul producerii exploziei.

Cele două victime au suferit arsuri de gradele trei şi patru, femeia pe 70 la sută din suprafaţa corpului, iar bărbatul pe 60 la sută, acestea fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, dr. Gabriela Drăghici, cei doi pacienţi sunt internaţi în stare gravă la secţia de reanimare, dar au fost stabilizaţi.

Cauza probabilă a producerii exploziei au fost scăpările de gaze şi un scurtcircuit la un întrerupător.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici