Două persoane, soţ şi soţie, au ajuns la spital cu arsuri după explozia unei butelii

Două persoane, soţ şi soţie, au fost transportate, duminică, la spital, cu arsuri pe corp, în urma exploziei unei butelii produsă în locuinţa în care se aflau, din comuna harghiteană Ciceu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

147 afișări
Imaginea articolului Două persoane, soţ şi soţie, au ajuns la spital cu arsuri după explozia unei butelii

Două persoane, soţ şi soţie, au ajuns la spital cu arsuri după explozia unei butelii

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, persoanele rănite prezintă arsuri pe 50%, respectiv pe 18% din suprafaţa corpului.

”Două persoane, soţ şi soţie, au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc. Au intervenit Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi SMURD”, potrivit ISU Harghita.

Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Explozia s-a produs într-o locuinţă din satul Ciaracio, comuna Ciceu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici