Două tramvaie s-au ciocnit în Arad, două femei fiind rănite uşor

Două tramvaie care circulau unul în spatele celuilalt s-au ciocnit, vineri după-amiază, în municipiul Arad, iar două femei au fost rănite uşor şi transportate la spital, martorii afirmând că primul vatman a accelerat pentru a prinde culoarea verde la semafor, după care a frânat brusc.

67 afișări
Imaginea articolului Două tramvaie s-au ciocnit în Arad, două femei fiind rănite uşor

Două tramvaie s-au ciocnit în Arad, două femei fiind rănite uşor (Imagine: Andreea Balaurea / AFP)

Accidentul a avut loc pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad, iar tramvaiele circulau în acelaşi sens, unul în spatele celuilalt, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit martorilor şi pasagerilor, primul vatman a accelerat la apropierea de un semafor, pentru a prinde culoarea verde, însă când s-a schimbat culoarea în roşu vatmanul a frânat brusc, iar cel care conducea a doua garnitură, aflată în spate, nu a mai avut timp să frâneze.

În urma impactului, două femei aflate în garnitura din spate au fost rănite, fiind transportate la spital cu o ambulanţă şi cu o maşină privată. Ambele pasagere acuzau dureri de spate şi sunt investigate medical la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Poliţiştii şi reprezentanţii Companiei de Transport Public Arad au mers la faţa locului pentru cercetări.

"Din primele cercetări reiese că al doilea vatman nu a păstrat distanţa regulamentară în mers şi s-a izbit cu tramvaiul de o garnitură aflată în faţă, care oprise la semafor", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Camelia Tuduce.

Ambele garnituri au fost avariate în zona cabinelor, pentru că tramvaiul care circula în faţă avea dublă comandă, respectiv cabine la ambele capete.

În urma accidentului, circulaţia tramvaielor a fost blocată timp de aproximativ o oră în cartierul Aurel Vlaicu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici