Două trenuri accelerat au fost anulate, miercuri, pe ruta Târgovişte - Pietroşiţa

Circulaţia a două trenuri accelerat pe ruta Titu - Pietroşiţa se modifică, miercuri, din cauza unor lucrări la infrastructura feroviară între staţiile Vulcana Pandele şi Doiceşti, din judeţul Dâmboviţa, ele urmând să meargă doar între Titu şi Târgovişte, informează CFR Călători.

34 afișări

Astfel, trenul accelerat 1883, care circulă pe ruta Titu - Târgovişte - Pietroşita se va anula pe ruta Târgovişte – Pietroşiţa, urmând să circule normal doar pe ruta Titu - Târgovişte.

Trenul accelerat 1886 care pleca de la Pietroşiţa, prin Târgovişte, către Titu la ora 12.55 şi care trecea prin Târgovişte nu va mai circula nici el între Pietroşiţa şi Târgovişte, urmând să plece de la Târgovişte către Titu zilnic, la ora 13.37.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici