Două trenuri de călători blocate în Gorj, din cauza unei probleme legate de alimentarea cu electricitate

Două trenuri de călători sunt blocate de mai mult de o oră în judeţul Gorj, din cauza unei probleme tehnice, respectiv lipsa de tensiune în firul de contact care asigură alimentarea cu energie electrica a liniei.

144 afișări
Imaginea articolului Două trenuri de călători blocate în Gorj, din cauza unei probleme legate de alimentarea cu electricitate

Două trenuri de călători blocate în Gorj, din cauza unei probleme legate de alimentarea cu electricitate

Centrul Infotrafic anunţă că pe secţia de cale ferată 202 Târgu Jiu – Petroşani, între staţiile CF Valea Sadului şi Lainici (judeţul Gorj) s-a întrerupt – din motive tehnice - tensiunea pe firul de contact.

Din acest motiv, două trenuri şi-au întrerupt deplasarea: trenul Regio 2088 este oprit în staţia CF Pietrele Albe, iar trenul Regio 13089 este oprit în linie curentă, între staţiile CF Valea Sadului şi Meri.

Este vorba despre două trenuri de călători: Petroşani-Craiova şi Craiova -Petroşani, blocate de peste o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici