Două turiste din Israel au rămas blocate pe marginea prăpastiei în Munţii Făgăraş

  • Două turiste din Israel au rămas blocate într-o zonă foarte periculoasă din Munţii Făgăraş.
  • Jandarmii montani şi salvamontiştii au reuşit să le coboare în siguranţă de pe munte.
1033 afișări
Imaginea articolului Două turiste din Israel au rămas blocate pe marginea prăpastiei în Munţii Făgăraş

Sursa foto: Facebook/Jandarmeria Braşov

Jandarmii montani din cadrul Postului Montan Sâmbăta şi salvamontişti din Victoria, au fost solicitaţi să plece în misiune pentru coborârea unor turiste din Israel rămase blocate pe un perete abrupt, situat la o altitudine de aproximativ 2100 metri în zona Fereastra Mică, între Vârful Slănina şi Vârful Gălăşescu.

Echipele de salvare plecate în sprijinul turistelor au ajuns la acestea după o ascensiune de peste trei ore. Jandarmii au anunţat că femeile nu aveau probleme de sănătate, dar erau foarte speriate şi se aflau în imposibilitatea de a se mai deplasa, având în vedere vremea şi dificultatea traseului.

Echipele de intervenţie le-au asigurat şi le-au coborât din zona periculoasă, reuşind ca după aproximativ patru ore să ajungă la baza muntelui.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici