Două vagoane ale unui tren privat de marfă au deraiat la intrare în staţia Roşiori Nord

Două vagoane ale unui tren privat de marfă au deraiat, iar altul s-a răsturnat, luni dimineaţa, la intrarea în staţia de cale ferată Roşiori Nord.

1118 afișări
Imaginea articolului Două vagoane ale unui tren privat de marfă au deraiat la intrare în staţia Roşiori Nord

Două vagoane ale unui tren privat de marfă au deraiat la intrare în staţia Roşiori Nord

Compania CFR SA informează că luni dimineaţa, în jurul orei 4.00, la intrare în staţia Roşiori Nord, două vagoane din compunerea unui tren privat de marfă au deraiat şi unul s-a răsturnat. â

Trenul era încărcat cu autoturisme şi avea ca staţie de destinaţie Portul Constanţa.

Traficul de călători se desfăşoară pe celelalte linii din staţie, măsură care va fi menţinută până la repunerea pe şină a vagoanelor de marfa deraiate.

CFR SA anunţă că personalul feroviar de specialitate al SRCF Craiova va acorda sprijin operatorului de marfă, astfel încât operaţiunile de repunere pe şină a vagoanelor deraiate să se desfăşoare în condiţii de siguranţă şi să fie finalizate în cel mai scurt timp.

„Pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea deraierii, AGIFER, printr o comisie de specialişti, va ancheta acest incident”, a transmis compania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tren,
deraiat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici