Douăsprezece persoane sunt cercetate în cazul contrabandei cu ţigări din Caraş-Severin

Douăsprezece persoane sunt cercetate în cazul contrabandei cu ţigări din Caraş-Severin, pentru evaziune fiscală, trafic de migranţi şi înşelăciune, în această cauză fiind făcute, joi, zece percheziţii în Oraviţa, Milcoveni şi Leşcoviţa, informează, joi, Parchetul instanţei supreme.

238 afișări
Imaginea articolului Douăsprezece persoane sunt cercetate în cazul contrabandei cu ţigări din Caraş-Severin

Douăsprezece persoane sunt cercetate în cazul contrabandei cu ţigări din Caraş-Severin (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Cele 12 persoane sunt cercetate de procurorii Parchetului Tribunalului Caraş-Severin, pentru evaziune fiscală, contrabanda cu ţigări, trafic de migranţi şi înşelăciune, se arată într-un comunicat de joi al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

În acest caz, procurorii, în colaborare cu poliţişti de la Poliţia de Frontieră Caraş-Severin, Poliţia Oraviţa şi BCCO Caraş-Severin, au făcut, joi dimineaţă, percheziţii în zece locaţii din Oraviţa, Milcoveni şi Leşcoviţa, ultimele două localităţi fiind situate la frontiera cu Serbia.

Din verificările făcute până în prezent, anchetatorii au stabilit că, în perioada octombrie 2010 - 31 martie 2011, persoanele cercetate au adus în ţară cantităţi însemnate de ţigări de contrabandă din Serbia, iar din România spre Serbia treceau ilegal migranţi.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin, Iasmina Maghiar, a declarat, petnru MEDIAFAX, că percheziţiile au început de la prima oră a dimineţii, în mai multe localităţi din judeţ, suspecţii urmând să fie duşi la audieri în cursul zilei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici