Douăzeci de localităţi din Teleorman fără energie electrică din cauza viscolului

Un număr de 20 de localităţi din judeţul Teleorman au rămas fără energie electrică, miercuri, din cauza viscolului puternic.

3 afișări

Conform datelor centralizate la Prefectura Teleorman, sunt afectate 11 linii electrice de alimentare şi 110 posturi de transformare, satele afectate aparţinând comunelor Zâmbreasca, Siliştea, Ciolăneşti, Dideşti, Merişani, Dobroteşti, Balaci, Crângeni, Calmatuiu, Frăsinet şi Olteni.

Potrivit prefectului judeţului Teleorman, Zorinel Niculcea, la ora transmiterii acestei ştiri se acţionează pentru remedierea avariilor cu 13 echipe de intervenţie, dar accesul în unele zone este mult îngreunat de stratul de zăpadă viscolită.

Miercuri după-amiază, Drumul Naţional 65A Roşiori-Turnu Măgurele era blocat din cauza zăpezii şi a viscolului, în timp ce DN 65E Roşiori-Troianul a fost redeschis circulaţiei, după aproximativ şase ore. De asemenea, sunt închise şapte drumuri judeţene.

Pe DN 65E, mai multe autovehicule au rămas blocate în zăpadă, miercuri dimineaţă, în localitatea Troianul. Printre maşinile blocate între nămeţi au fost şi un autobuz în care se aflau opt pasageri, dar şi un utilaj de deszăpezire. Toate persoane aflate în aceste maşini au fost duse la localnici, undde au stat pe durata operaţiunilor de deblocare a drumului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici