Dozele Moderna vin cu întârziere. Zeci de gălăţeni au fost reprogramaţi la vaccinare

  • Vaccinul Moderna ajunge la Galaţi cu întârziere.
  • Zeci de gălăţeni care joi urmau să se vaccineze anti-Covid au fost reprogramaţi.
  • Ei au fost sunaţi acasă şi au fost invitaţi să vină vineri la centrul de vaccinare.
525 afișări
Imaginea articolului Dozele Moderna vin cu întârziere. Zeci de gălăţeni au fost reprogramaţi la vaccinare

Două centre de vaccinare din oraşul Galaţi sunt în această situaţie, au explicat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Prefecturii Galaţi. Este vorba despre centrele de la Patinoar şi de la Sala Sporturilor care nu au primit încă dozele de vaccin Modern.

Zeci de gălăţeni au fost anunţaţi prin intermediul telefonului că procedura se amână cu o zi. Ei nu sunt nevoiţi să facă o nouă programare, precizează autorităţile. Aproximativ 500 de doze Moderna vor ajunge în a doua parte a zilei de joi la Galaţi şi vor fi distribuite centrelor de vaccinare.

Conform statisticilor, de la debutul campaniei în judeţul Galaţi au fost făcute aproximativ 15.000 de doze de vaccin, dintre care 3.000 reprezintă a doua doză. Deoarece în această perioadă sunt vaccinate doar persoanele vulnerabile, autorităţile estimează că până la sfârşitul săptămânii vor reuşi să-i vaccineze pe toţi cei care au peste 65 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici