Dr. Monica Pop despre Silvia Dinu: Când intra în spital se umplea unitatea de veselie

Doctorul Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice Bucureşti, spune că Silvia Dinu, fostul jurist al unităţii, umplea spitalul de veselie, soţia lui Cornel Dinu fiind cel mai generos om. Silvia Dinu le cumpăra copiilor neglijaţi dulciuri, haine şi jucării.

1313 afișări
Imaginea articolului Dr. Monica Pop despre Silvia Dinu: Când intra în spital se umplea unitatea de veselie

Monica Pop (Imagine: Carmen Obreja/MediafaxFoto)

Monica Pop, a spus, reuşind cu greu să-şi stăpânească plânsul, că Silvia Dinu era un om extraordinar, plin de viaţă şi în pofida greutăţilor lupta să-şi înfrângă suferinţa.

"În momentul când intra în spital se ştia că a venit, i se auzea vocea puternică, se umplea de veselie spitalul. Şi-a iubit foarte mult copilul. Era cel mai generos om, le cumpăra copiilor neglijaţi dulciuri, haine, jucării. De când s-a îmbolnăvit şi a plecat din spital, Silvia a rămas cel mai bun prieten al celor de aici. E greu să vorbim ca şi când nu mai există. După atâţia ani îi auzim glasul şi îi vedem veselia, bucuria atunci când putea dărui. Un astfel de om se naşte probabil odată la un secol", a spus Monica Pop.

Silvia Dinu, soţia administratorul delegat al clubului FC Dinamo Cornel Dinu, a decedat după o grea suferinţă.

Silvia Dinu (63 de ani), de profesie jurist, avea probleme de diabet, recent fiindu-i amputat cel de-al doilea picior, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. Ea suferea şi de ciroză, având şi probleme cardiace.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici