Dragnea, despre organizarea unui Congres PSD: Cred că e total inoportun să vorbim despre asta acum

Liviu Dragnea a declarat marţi, că e inoportună organizarea unui Congres al partidului până la finalul lui 2019, fiind un an de campanie electorală. Preşedintele PSD a spus că „rămâne să discutăm”, întrebat când ar putea avea loc un Congres.

201 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre organizarea unui Congres PSD: Cred că e total inoportun să vorbim despre asta acum

Dragnea, despre organizarea unui Congres PSD: Cred că e total inoportun să vorbim despre asta acum

„Cred că este total inportun să vorbim despre aşa ceva astăzi. Nu e doar părerea mea, ci a tuturor, cu două-trei excepţii. Fiind un an cu campanie electororală pentru prezidenţiale de obicei partidele se ocupă cu prezidenţialele. De obicei. Nimeni nu s-a gândit la asta niciodată, toată lumea consideră că e inportun să discutăm despre asta pentru că sfârşitul anului nu e mâine”, a declarat Liviu Dragnea, la finalul şedinţei marţi a Comitetului Executiv al PSD.

Declaraţiile lui Liviu Dragnea vin în contextul în care vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan, a propus în şedinţa de marţi organizarea unui Congres al partidului până în luna octombrie în care să se schimbe conducerea PSD, deoarece mandatul actualului preşedinte, Liviu Dragnea, va expira în acest an.

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan i-a transmis lui Liviu Dragnea, în şedinţa CEx al PSD, că nu este „stăpânul partidului”, ci doar preşedintele, cerând organizarea unui Congres până la finalul anului pentru alegerea unei noi conduceri a formaţiunii, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Nemulţumirea lui Oprişan a venit din cauza faptului că Liviu Dragnea l-a propus pe Dan Suciu pentru Ministerul Dezvoltării şi pe Răzvan Cuc pentru cel al Transporturilor, spunând-i liderului PSD că nu poate lua decizii de unul singur ca şi cum ar fi „stăpânul partidului”, au explicat sursele citate.

Premierul Viorica Dăncilă a precizat că va transmite, miercuri, la Cotroceni, cele două noi propuneri de miniştri la Dezvoltare şi Transporturi, precizând că îl va şi suna pe preşedintele Klaus Iohannis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici