Dragnea, despre plata prejudiciului de către fosta soţie: Azi dimineaţă am aflat. Nu sunt supărat

Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, după audierea de la instanţa supremă, că a aflat în cursul dimineţii că fosta sa soţie, Bombonica Prodana, pentru că a achitat prejudiciul în dosarul DGASPC Teleorman, menţionând că nu este supărat pe ea.

2888 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre plata prejudiciului de către fosta soţie: Azi dimineaţă am aflat. Nu sunt supărat

Dragnea, despre plata prejudiciului de către fosta soţie: Azi dimineaţă am aflat. Nu sunt supărat

"Nu aţi obosit? Eu sunt obosit rău", le-a spus Liviu Dragnea jurnaliştilor la ieşirea din sala de judecată, după ce a dat declaraţii mai bine de două ore, alte câteva asistând la audierea altor inculpaţi şi martori, în dosarul în care este cercetat alături de fosta sa soţie şi de alte persoane pentru infracţiuni privind angajări fictive la DGASPC Teleorman.

Referitor la plata prejudiciului de către fosta sa soţie, Dragnea a răspuns : "Nu m-a consultat. Nu văd de ce mi-ar complica situaţia juridică. Nu sunt supărat, e treaba ei. Am aflat azi dimineaţă"

În legătură cu declaraţiile unora dintre inculpaţi, contradictorii cu cele pe care le-a dat el, Dragnea a spus: "Eu am spus adevărul. De ce au făcut ele astfel de afirmaţii, nu ştiu".

Întrebat dacă era Dumnezeu în Teleorman, preşedintele PSD a răspuns: "Nu, nu vedeţi că sunt un om normal?".

Jurnaliştii prezenţi la sediul instanţei supreme l-au chestionat pe preşedintele PSD în legătură cu suplimentarea dispozitivului de jandarmi la instanţă: "Întrebaţi şeful Jandarmeriei, credeţi că m-am trecit de dimineaţă să-l sun pe şeful Jandarmeriei?".

Dragnea a precizat că nu are case, investiţii, afaceri, bani în conturi în Brazilia, menţionând că nu există o anchetă în respectiva ţară care să îl vizeze.

Atât la intrare, cât şi la ieşirea din sediul instanţei supreme, Liviu Dragnea a fost aşteptat de mai mulţi protestatari #Rezist, fiind huiduit de aceştia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici