Dragnea: Familia tradiţională înseamnă un bărbat şi o femeie care fac copii. Ce a răspuns când a fost întrebat care e situaţia soţilor care nu pot avea urmaşi

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a votat sâmbătă dimineaţa în cadrul referendumului pentru redefinirea familiei, spunând că votul l-a dat pentru ceea ce vor mulţi români, iar în opinia sa familia tradiţională este formată dintr-un bărbat şi o femeie care fac copii.

3382 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Familia tradiţională înseamnă un bărbat şi o femeie care fac copii. Ce a răspuns când a fost întrebat care e situaţia soţilor care nu pot avea urmaşi

Dragnea: Familia tradiţională înseamnă un bărbat şi o femeie care fac copii. Ce a răspuns când a fost întrebat care e situaţia soţilor care nu pot avea urmaşi

"Am votat pentru ceea ce solicită milioane de români, pentru ceea ce cred eu că ne defineşte ca societate şi naţiune. Cred că e important ca românii să vină la vot pentru că ar fi bine să decidem noi ce e bine pentru societatea noastră. Eu cred că trebuie să decidem noi ce e bine pentru noi", a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat ce înseamnă familia tradiţională, Dragnea a spus: "Înseamnă un bărbat şi o femeie care fac copii. Eu am doi pe care îi iubesc foarte mult".

Chestionat dacă familiile care nu pot face copii sunt familii tradiţionale, liderul PSD a spus: "Nu e nicio problemă, pot adopta copii. Şi dacă adoptă un copil, înseamnă că acel copil are şansa dragostei de mamă"

Întrebat ce se întâmplă cu familiile care nu adoptă copii, liderul PSD a completat:"ştiţi că nu puteţi face campanie electorală, azi de referendum. Eu am avut un dosar pentru asta"

"Eu nu resping niciun fel de minoritate, nici măcar minoritatea sexuală. Nu încercaţi să spuneţi că acesta e un vot împotriva unei minorităţor. Trebuie să construim un proiect pentru un parteneriat civil. Cât de curând", a mai spus liderul PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici