Dragnea şi-a ales naşii de nuntă: Dacă mă lasă ăştia în pace, îi rog pe Vasilescu şi Manda. Să nu se supere Irina

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus, la mitingul de la Craiova, că şi-a ales naşii la nuntă, pe Lia Olguţa Vasilescu şi pe Claudiu Manda: „Să nu se supere Irina (Irina Tănase - n.r.) (...) aici, în faţa oltenilor, îi rog să ne fie naşi”.

4244 afișări
Imaginea articolului Dragnea şi-a ales naşii de nuntă: Dacă mă lasă ăştia în pace, îi rog pe Vasilescu şi Manda. Să nu se supere Irina

Dragnea şi-a ales naşii de nuntă: Dacă mă lasă ăştia în pace, îi rog pe Vasilescu şi Manda. Să nu se supere Irina

Liviu Dragnea a vorbit pe scena mitingului PSD de la Craiova despre Claudiu Manda, spunând că acesta este „un tânăr în care a investit foarte mult”.

„Cred că la Bruxelles va fi unul dintre cei mai importanţi europarlamentari, un om care are curaj, un om patriot, şi nu în ultimul rând mai are un merit: a convins-o pe Olguţa să se mărite cu el. Îi iubesc pe amândoi şi dacă (...), să nu se supere Irina, care-i acolo, dacă o să mă lase ăştia în pace, şi o să fie ce-o să fie, aici, în faţa oltenilor, îi rog să ne fie naşi”, a spus în finalul discursului Liviu Dragnea.

 

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici