Video Miting PSD în centrul Craiovei. Dragnea îl atacă pe Iohannis: Să răspundă pentru „abuzuri” şi pentru „casele furate” | FOTO, VIDEO

Mitingul PSD în centrul Craiovei a început în prezenţa a zeci de mii de participanţi. La începutul manifestaţiei, Liviu Dragnea a făcut o baie de mulţime.

5931 afișări

Urmăriţi imagini în direct de la Craiova: 

Dragnea, întrebat de o candidatură la prezidenţiale: Dacă o să am posibilitatea fizic, ne mai gândim

 

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri la Craiova, întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale că dacă o să aibă posibilitatea fizic se va mai gândi, precizând că în prezent este liber.

„Dacă o să am posibilitatea fizic, ne mai gândim. Acum am (posibilitatea fizic - n.r.). Acum sunt liber, sunt cu voi”, a afirmat Liviu Dragnea, întrebat dacă ia în calcul o candidatură la prezidenţiale.

Coaliţia PSD-ALDE încă nu a anunţat o decizie în legătură cu candidatul la alegerile prezidenţiale.

Referitor la subiect, preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi, că e pregătit să îşi asume candidatura pentru un mandat la Cotroceni după ce o să vadă datele din sondaje. El a afirmat că a discutat în cadrul coaliţiei şi anunţul despre o eventuală candidatură îl va face după europarlamentare.

Dragnea: Nu mă pot delimita de Iliescu. Dosarul Revoluţiei e o mascaradă

 

Liviu Dragnea a spus la Craiova, întrebat,în contextul dosarulului Revoluţiei, dacă va lua o poziţie faţă de Ion Iliescu, că nu se poate delimita de acesta. Când ziarista i-a spus că Iliescu este acuzat şi în dosarul Mineriadei, Dragnea i-a răspuns: „Domnişoară (...) sunteţi din alt film, ce naiba?”.

După mitingul de la Craiova, Liviu Dragnea a fost întrebat de o ziaristă dacă se va limita în vreun fel de Ion Iliescu, în contextul dosarulului Revoluţiei.

„Dosarul Revoluţiei trimis de Lazăr la instanţă este o mascaradă ca să încerce să abată atenţia de la grozăviile care au ieşit la iveală despre el. Nu mă pot delimita de Ion Iliescu. Ion Iliescu este un om pe care îl apreciez, un om care a ţinut România în graniţele ei şi în stabilitate între o perioadă foarte grea. Nu. Eu cred că este o mascaradă”, a răspuns Liviu Dragnea.

Ziarista a spus apoi că Ion Iliescu este acuzat şi în dosarul Mineriadei de infracţiuni contra umanităţii, iar Dragnea i-a răspuns: „Domnişoară, mai calm, uitaţi-vă că aici este atâta atmosferă, sunteţi din alt film, ce naiba?”.

UPDATE ORA 17.50 Liviu Dragnea îl atacă la mitingul de la Craiova pe Iohannis: Să răspundă pentru „abuzuri”

Liderul PSD Liviu Dragnea l-a atacat la mitingul de la Craiova pe preşedintele Klaus Iohannis, spunând că acesta trebuie să răspundă pentru „abuzuri” şi pentru „casele furate”.

„Mulţi dintre voi mi-aţi spus <Liviule, nu te lăsa>. Mi-a mai zis cineva <chiar dacă te arestează, să nu renunţi, că venim să te scoatem de acolo>. Sper să nu ajungem acolo. Asta este dorinţa lui Iohannis, pentru că este îngrozit de noi”, a spus Liviu Dragnea pe scena mitingului PSD care este în desfăşurare la Craiova.

Acesta a întrebat mulţimea unde ar putea pleca Iohannis, în Gemania, la Miami, iar cineva din public a spus „în Costa Rica”.

„Fraţilor, numai destinaţii de astea frumoase îi prevedeţi! Trebuie să dea socotală pentru toate abuzurile, vieţile frânte, pentru toate blocajele din această ţară, pentru ura pe care a promovat-o. Nu la Miami trebuie să plece, trebuie să răspundă pentru casele furate”, a afirmat liderul social-democrat.

Mitingul PSD în centrul Craiovei a început puţin după ora 16.00.

Potrivit jandarmilor, la această oră în centrul Craiovei s-au adunat peste 20.000 de participanţi.

La începutul mitingului, liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a făcut o baie de mulţime, dând mâna cu mai mulţi participanţi.

Oamenii au pancarte cu candidaţii la alegerile europarlamentare şi cu mesaje pro-PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici