DRAMĂ la Arad: O dansatoare a leşinat pe scenă la un bal al bobocilor. Tânăra a murit

O dansatoare în vârstă de 33 de ani care acompania o solistă, la un bal al bobocilor din oraşul Sebiş, judeţul Arad, a leşinat pe scenă şi a murit. Tânăra dansa pe scenă alături de soţul ei când a leşinat.

20483 afișări
Imaginea articolului DRAMĂ la Arad: O dansatoare a leşinat pe scenă la un bal al bobocilor. Tânăra a murit

ALERTĂ la Arad: O dansatoare care acompania o solistă, la un bal al bobocilor a leşinat pe scenă şi a murit

Potrivit unor surse judiciare, tânăra de 33 de ani acompania, în calitate de dansatoare, o solistă, la un bal al bobocilor al unui liceu care a avut loc vineri seara în oraşul Sebiş. Ea dansa cu soţul ei pe scena Casei de Cultură când a leşinat.

Femeia a fost transportată cu un echipaj SMURD la Spitalul de Boli Cronice din oraşul Sebiş, unde, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu a mai putut fi salvată.

Decesul a fost declarat la ora 00.41.

Conform surselor citate, nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici