Bătaie la priveghi: Un tânăr, reţinut. Una din victime, la spital

Un tânăr de 20 de ani a fost reţinut, fiind acuzat că a lovit mai multe persoane aflate la un priveghi în oraşul Titu. Una dintre persoanele bătute, un bărbat de 51 de ani, a ajuns la spital.

859 afișări
Imaginea articolului Bătaie la priveghi: Un tânăr, reţinut. Una din victime, la spital

Bătaie la priveghi: Un tânăr, reţinut. Una din victime, la spital

Potrivit Poliţiei Dâmboviţa, poliţiştii din oraşul Titu cercetează un tânăr de 20 de ani, din localitatea Brăniştea, bănuit de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Poliţiştii au stabilit că acesta, în timp ce mergea pe stradă, vineri seară, trecând pe lângă o locuinţă unde era un priveghi, a lovit mai multe persoane în urma unui conflict spontan.

Tânărul era beat.

Una dintre persoanele bătute, un bărbat de 51 de ani, a ajuns iniţial la Spitalul Orăşenesc Titu, iar ulterior la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici