VIDEO  Drama unui copil de 5 ani ţine o ţară întreagă cu sufletul la gură. Micuţul a căzut într-o fântână adâncă

  • În Maroc, un copil care a căzut într-o fântână, iar lupta pentru a-l readuce la lumină este teribilă.
  • Ryan a petrecut a treia noapte la o adâncime de 32 de metri.
  • Operaţiunea de salvarea ţine o întreagă naţiune cu răsuflarea tăiată.
9576 afișări
Imaginea articolului Drama unui copil de 5 ani ţine o ţară întreagă cu sufletul la gură. Micuţul a căzut într-o fântână adâncă

Rayn, un copil de 5 ani, a petrecut a treia noapte la o adâncime de 32 de metri. Operaţiunea de salvarea ţine o întreagă naţiune cu răsuflarea tăiată

În Maroc, echipele de salvare sapă fără întrerupere, pentru a-l salva pe micuţul Ryan, 5 ani, care a căzut, marţi după-amiază, într-o fântână adâncă de 60 de metri.

Încercările de a-l scoate la lumină au continuat pe tot parcursul nopţii în Chefchauen, Maroc. Este frig şi lipsă de oxigen, iar Ryan stă acolo de peste 40 de ore.

Cursa este contra cronometru pentru salvarea copilului, care s-a accidentat uşor la cap, în cădere. Operaţiunea ţine în suspans întreaga ţară.

Pe timpul nopţii, într-o transmisiune în direct neîntreruptă, difuzată pe toate platformele online ale ţării, cel puţin cinci autospeciale de protecţie civilă au săpat la câţiva metri distanţă de fântână, în paralel. Ideea este să se ajungă suficient de adânc, pentru a crea un pasaj transversal spre locul în care se află Ryan.

Ryan a petrecut a treia noapte la 32 de metri adâncime. Salvatorii spun că „a cerut apă, este conştient”. Conducta are doar 25 de centimetri lăţime. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici