Droguri din Kenya găsite asupra unui ieşean. La vamă a spus că primeşte frunze de ceai

Un ieşean a fost reţinut după ce a primit prin postă 25 de kilograme de cathinone şi cathine, droguri de mare risc. Drogurile au fost declarate la vamă ca fiind frunze de ceai din Kenya.

763 afișări
Imaginea articolului Droguri din Kenya găsite asupra unui ieşean. La vamă a spus că primeşte frunze de ceai

Droguri din Kenya găsite asupra unui ieşean. La vamă a spus că primeşte frunze de ceai

Potrivit DIICOT, ieşeanul a introdus în România, prin intermediul serviciilor poştale, două colete expediate din Kenya, în cantitate totală de 25 de kilograme frunze khat, ce conţineau cathinone, droguri de mare risc, respectiv cathine, droguri de risc.

Drogurile au fost declarate la intrarea în România ca fiind frunze de ceai importate din Kenya-Nairobi.

Din cercetări a reieşit că drogurile urmau să fie expediate în Suedia, pentru vânzare.

Tribunalul Iaşi a dispus arestarea bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile, pentru introducerea în ţară de droguri de risc şi de mare risc şi trafic de droguri de risc şi de mare risc.

 

Taguri:
droguri,
kenya,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici