Drojdia, mai căutată decât laptopul pe Google

  • Numărul căutărilor pe Google pentru drojdie a crescut de 20 de ori în ultima lună
  • Drojdia întrece căutările de pe Google pentru laptopuri
  • Bloggerii culinari îţi dau reţete pentru pâine fără drojdie
  • Măştile de protecţie sunt mai căutate pe Google decât un smart-phone
734 afișări

Într-o lună, drojdia a devenit mai interesantă decât un laptop, iar măştile de protecţie au depăşit iPhone la numărul de căutări de pe Google.

“Maştile de faţă au ajuns la peste un milon de căutări într-o luna. De asemenea am observat ca drojdia avea undeva la 5000-7000 de cautari pe luna si in acest moment a ajuns la peste 100.000 de cautari. Inainte telefoanele si deviceurile erau pe primul loc in cautari”, spune Călin Biriş, specialist în social media.

Chiar dacă acum gaseşti drojdia mai uşor pe Google decât în magazine, nu dispera! O bloggeriţă specialistă în pâine şi prăjituri are 50.000 de urmăritori pe Instagram şi o mulţime de idei. Iar reţeta ei de pâine fără drojdie este vedetă acum.

“300.000 de viuzalizari filmuletul, este o varianta de chifle cu iaurt si praf de copt. Eu am reteta din 2018 pe blog dar nu a fost asa de accesata, acum am observat o explozie”, spune Mihaela Sava, blogger.

Aşa că poţi să faci pâine, chifle, pizza sau covrigi şi fără drojdie. Teo, o bloggeriţă de la Cluj-Napoca, iţi dă reţeta.

“Este super simpla:  o cana de iaurt, o cana de faina, o jumatate de pliculet de praf de copt, sare dupa gust si o lingura de ulei de masline. Toate acestea le amestecam cu o lingura de lemn, nu e nevoie de framanatare.  Il modelam pe planseta cu faina si din el facem ce vrem noi”, spune Teodora Istrati, blogger.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici