Drumuri naţionale ÎNCHISE din cauza viscolului

Drumuri naţionale din judeţele Bacău, Vaslui, Vrancea, Botoşani, Călăraşi şi Giurgiu sunt închise, joi dimineaţă, din cauza viscolului.

3983 afișări
Imaginea articolului Drumuri naţionale ÎNCHISE din cauza viscolului

Drumuri naţionale ÎNCHISE din cauza viscolului (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, sunt închise traficului rutier

Drumurile au fost închise din cauza viscolului, viteza vântului atingând la sol 50-70 de kilometri pe oră.

VASLUI

Traficul rutier a fost blocat, joi, din cauza viscolului, pe trei drumuri naţionale din sudul judeţului Vaslui, respectiv DN 24A Murgeni - Fălciu, DN26 Murgeni-Blăgeşti, spre judeţul Galaţi, şi DN 11A Bârlad - Podu Turcului, spre judeţul Bacău.

De asemenea, circulaţia pe patru drumuri judeţene este blocată, utilajele intervenind pentru deszăpezirea acestora. Este vorba de DJ 242G Vinderei - Brădeşti, DJ 244H Viişoara - Găgeşti, DJ 244K Olteneşti - Vineţeşti - Zgura şi DJ 244G Albeşti - Crasna.

Totodată, trei localităţi din zona centrală a judeţului, respectiv Lacu Babei, Fântâna Blănarului şi Teişoru, nu au energie electrică de patru zile.

Totodată, Centrul Infotrafic din Poliţia Română a anunţat că DN 2L Tişiţa – Panciu, în judeţul Vrancea, a fost închis joi, de la ora 8.00, din cauza viscolului.

În judeţul Călăraşi, DN 3 Fundulea - Lehliu - Călăraşi a fost deblocat joi la ora 8.00 pentru autoturisme, fiind restricţionată circulaţia pentru maşinile de peste 3,5 tone, potrivit Centrului Infotrafic.

În judeţul Mureş, traficul rutier pe DN 15, între Ungheni şi Iernut, este îngreunat din cauza ceţii dense, care reduce vizibilitatea sub 50 de metri.

Avertizarea cod portocaliu de viscol a fost prelungită joi, până la ora 13.00 în judeţele Brăila, Buzău şi Ialomiţa şi până la ora 10.30 în Galaţi şi Vrancea.

Potrivit avertizării nowcasting cod portocaliu, emisă joi dimineaţă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), în judeţele Brăila, Buzău şi Ialomiţa, între orele 9.00 şi 13.00 va ninge, iar vântul va prezenta intensificări susţinute, cu viteze de peste 70 de kilometri pe oră la rafală, temporar viscolind şi spulberând zăpada. Vizibilitatea va fi scăzută local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

De asemenea, judeţele Galaţi şi Vrancea sunt sub avertizare cod portocaliu de viscol până la ora 10.30.

Avertizarea cod portocaliu de viscol emisă miercuri pentru judeţele Constanţa, Tulcea, şi Călăraşi a fost ridicată joi dimineaţă.

Avertizarea cod galben de ninsori şi vânt puternic emisă marţi pentru Dobrogea, sudul şi estul Munteniei şi sudul Moldovei rămâne în vigoare până joi, la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici