Drumuri sub ape în Bacău şi Tulcea. Circulaţia este îngreunată

  • Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, duminică, în judeţele Bacău şi Tulcea, din cauza ploilor.
  • Un mal de pământ s-a surpat în Tulcea, iar în Bacău, aluviunile de pe versanţi au ajuns pe DN 2 (E 85).
1059 afișări
Imaginea articolului Drumuri sub ape în Bacău şi Tulcea. Circulaţia este îngreunată

Drumuri sub ape în Bacău şi Tulcea. Circulaţia este îngreunată

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 (E85) Focşani-Bacău, la kilometrul 257+400 de metri, la ieşire din localitatea Răcăciuni, judeţul Bacău, din cauza ploilor şi a scurgerii apei de pe versanţi, carosabilul este acoperit cu apă pe sensul către municipiul Adjud.

Traficul rutier în zonă se desfăşoară dirijat, pe celălalt sens, iar echipe de la Drumuri acţionează pentru îndepărtarea apei de pe carosabil.

Localitatea Răcăciuni şi alte localităţi din judeţul Bacău se află sub avertizare meteorologică cod roşu de ploi torenţiale.

De asemenea, pe DN 22 (E87) Brăila-Tulcea, între localităţile Văcăreni şi Luncaviţa, judeţul Tulcea, în urma ploilor din ultima perioadă, un mal de pământ s-a surpat, astfel că traficul este restricţionat în totalitate pe DN 22. Circulaţia este deviată pe ruta DN 22–Măcin-DN 22D- Horia-DN 22F-Nalbant-DN 22A Cataloi-DN22 Tulcea.

ISU Tulcea anunţă că s-a intervenit şi ca urmare a inundării a două curţi în localitatea I.C.Bratianu. De asemenea, o altă curte a fost inundată în localitatea Rachelu.

În judeţul Tulcea este cod portocaliu de ploi toreniale, iar până la ora 9.50 mai multe localităţi au fost sub atenţionare cod roşu..

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici