Duminica Floriilor la catolici. Restricţii de circulaţie pe Bd. Aviatorilor şi pe Calea Victoriei

Duminică, între orele 14.30 şi 16.00, va avea loc în Bucureşti procesiunea religioasă „Duminica Floriilor”, organizată de Arhiepiscopia Romano-Catolică Bucureşti.

547 afișări
Imaginea articolului Duminica Floriilor la catolici. Restricţii de circulaţie pe Bd. Aviatorilor şi pe Calea Victoriei

Duminica Floriilor la catolici. Restricţii de circulaţie pe Bd. Aviatorilor şi pe Calea Victoriei

Procesiunea religioasă se va desfăşura după următorul program:

- în intervalul orar 14:30-15:00, adunarea participanţilor la Biserica Franceză Sacre Coeur

- în intervalul orar 15:00-16:00, deplasare pe traseul: Biserica Franceză - Statuia Aviatorilor - bd. Aviatorilor - Piaţa Victoriei - Calea Victoriei - str. General Berthelot - Catedrala Sf. Iosif.

Deplasarea se va face pe banda I de circulaţie, pentru bd. Aviatorilor şi pe Calea Victoriei, cu restricţionarea circulaţiei rutiere.

„Jandarmeria Capitalei recomandă persoanelor care vor participa la această procesiune religioasă, dar şi celorlalţi cetăţeni, să manifeste înţelegere faţă de măsurile luate, să adopte un comportament civilizat, să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să evite conflictele de orice natură şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi, dacă observă persoane care au un comportament antisocial.
Pentru a veni în sprijinul celor prezenţi la această importantă sărbătoare religioasă, se vor institui dispozitive de ordine şi siguranţă publică, astfel încât să fie evitate aglomerările de persoane sau alte incidente”, transmite Jandarmeria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici