Dumitru Beciu, unul din bodyguarzii lui Becali, eliberat sub control judiciar

Tribunalul Bucureşti a dispus eliberarea sub control judiciar a lui Dumitru Beciu, cercetat în dosarul lui Gigi Becali, după ce a admis, vineri, recursul formulat de acesta împotriva deciziei de respingere a cererii formulate în acest sens.

705 afișări
Imaginea articolului Dumitru Beciu, unul din bodyguarzii lui Becali, eliberat sub control judiciar

Dumitru Beciu, unul din bodyguarzii lui Becali, eliberat sub control judiciar (Imagine: Mediafax Foto)

Instanţa Tribunalului Bucureşti a dispus ca Beciu să nu părăsească Bucureştiul sau judeţul Ilfov fără o încuviinţare prealabilă din partea anchetatorilor, să se prezinte ori de câte ori este citat la instanţă sau la Parchet şi să nu se apropie de părţile vătămate din dosar, de martori sau de cei "alături de care a comis fapta".

Tribunalul Bucureşti i-a mai interzis lui Beciu să se afle cu orice scop în locuinţele părţilor vătămate, precum şi să poarte arme de orice fel.

Decizia instanţei a fost luată cu opinie majoritară, ceea ce înseamnă că doar doi din cei trei judecători din complet au optat pentru eliberarea lui Beciu.

"Opinia separată a fost în sensul respingerii recursului", a mai anunţat preşedintele de complet.

Completul de la Tribunalul Bucureşti care a judecat cererea lui Dumitru Beciu de eliberare sub control judiciar a fost format din magistraţii Constantin Marino Marin, Dorel Matei - preşedinte şi Monica Cipariu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici