Dumitru Dragomir a investit 40.000 de euro într-un restaurant din centrul Bucureştiului

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a investit aproximativ 40.000 de euro în deschiderea unui restaurant aflat în apropierea Casei Centrale a Armatei din centrul Bucureştiului.

1024 afișări
Imaginea articolului Dumitru Dragomir a investit 40.000 de euro într-un restaurant din centrul Bucureştiului

Dumitru Dragomir a investit 40.000 de euro într-un restaurant din centrul Bucureştiului (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Localul urmează să fie deschis în zilele următoare. "Va fi cel mai frumos local din ţară, vor fi preţuri modeste de tot. L-am făcut prieteneşte, cu prietenii... De unde milion? Cred că am investit 30-40.000 de euro. Trebuie să fii negustor. Am pus şi eu un candelabru, că în rest era făcut, ce naiba. Mai trebuie bibilit puţin şi gata. Mobilierul e de cea mai bună calitate", a explicat Dragomir, care a inspectat joi stadiul lucrărilor la noul restaurant.

Oficialul LPF susţine că în acest restaurant se vor servi 17 feluri cu carne şi 17 feluri cu fructe de mare şi peşte pregătite de bucătari cotaţi cu 2 şi 3 stele Michelin. "Toată lumea o să vină aici, pentru că va fi cea mai bună bucătărie din ţară, cu 17 feluri de carne şi 11 sau 17 feluri de fructe de mare şi peşte făcute de bucătari cu 2 stele Michelin şi îl aduc pe unul acum cu 3 stele. Va fi ceva ieşit din comun. Va fi cu program, cu o formaţie de muzică country. Am o cântăreaţă din Republica Moldova tare de tot. Country şi muzică latino... va fi frumos de tot, nu există în ţară aşa ceva", a adăugat Dumitru Dragomir.

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal mai deţine împreună cu fiul său, Bogdan, localul Crystal Palace Ballroom, deschis la sfârşitul anului trecut în sectorul 5 al Capitalei. Totodată, el a mai avut un restaurant pe malul Lacului Herăstrău, care a fost demolat de primărie în 2006, pentru că a fost construit ilegal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici