Dumitru Dragomir, despre procesul dezafilierii Universităţii Craiova: Mi-a luat 10-15 ani din viaţă

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, vineri, că decizia justiţiei nu l-a surprins, în condiţiile în care se considera nevinovat, dar a recunoscut că a stat într-o tensiune incredibilă în ultimele luni, pe măsura ce se apropia data pronunţării deciziei.

881 afișări
Imaginea articolului Dumitru Dragomir, despre procesul dezafilierii Universităţii Craiova: Mi-a luat 10-15 ani din viaţă

Dumitru Dragomir, despre procesul dezafilierii Universităţii Craiova: Mi-a luat 10-15 ani din viaţă

"Eu mă aşteptam pentru că e greu să te duci la puşcărie nevinovat. Se poate şi să fie corectitudine şi dreptate în ţară. De trei luni încoace trăiesc cu nişte coşmaruri. A fost nasol... Mai am un proces şi un dosar în care sunt pe la DNA. Nu sunt grele pentru că nu am nicio vină. E practic acelaşi proces, dar eu am căzut între doi elefanţi.

Aveam de gând să trăiesc vreo 120 de ani şi cred că mi-au luat vreo 10-15 ani din viaţă. În fotbal nu m-aş mai întoarce nici dacă mi-ar da America de Sud!

Nici înainte de 1989 nu te băgau la puşcărie nevinovat, dar acum o luaseră rău de tot. În spatele luptei anticorupţie, băgai la puşcărie pe cine voiai [...]", a declarat Dumitru Dragomir la ProSport LIVE.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, şi fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, au fost achitaţi, joi, în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova. Decizia este definitivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici