Duţă:Comisiile de specialitate ale MS şi Colegiul Medicilor se opun standardizării, de aici dezastrul

Comisiile de specialitate ale Ministerului Sănătăţii şi Colegiul Medicilor se opun standardizării şi urmăririi cheltuielilor, de aici rezultă dezastrul despre care vorbea preşedintele ţării, Traian Băsescu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, şeful CNAS, Lucian Duţă.

376 afișări
Imaginea articolului Duţă:Comisiile de specialitate ale MS şi Colegiul Medicilor se opun standardizării, de aici dezastrul

Duţă:Comisiile de specialitate ale MS şi Colegiul Medicilor se opun standardizării, de aici dezastrul (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Preşedintele Traian Băsescu a spus, miercuri, că trebuie rezolvată problema monopolului Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, care este "un dezastru" din punctul de vedere al cheltuielilor.

"Este adevărat ceea ce a spus preşedintele. Asta din cauza opoziţiei sistemului. Mă refer la lipsa standardizării actului medical şi la urmărirea cheltuililor", a declarat, pentru MEDIAFAX, preşedintele CNAS, Lucian Duţă.

Potrivit lui Duţă, comisiile de specialitate ale MS şi Colegiul Medicilor se opun standardizării actului medical. "Sigur, este vorba despre comisiile de specialitate ale MS şi despre Colegiul Medicilor", a menţionat şeful CNAS.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici