E OFICIAL: Emil Boc redevine primar al Clujului

Liderul PDL, Emil Boc, redevine primar al Clujului cu 40,61% din voturi, în timp ce Marius Nicoară (USL), principalul său contracandidat, a întrunit 39,53%, potrivit rezultatelor finale comunicate de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Cluj.

1378 afișări
Imaginea articolului E OFICIAL: Emil Boc redevine primar al Clujului

E OFICIAL: Emil Boc redevine primar al Clujului

Preşedintele BEJ Cluj, judecătorul Monica Trofin, a declarat că Emil Boc a obţinut 53.674 de voturi (40,61%), în timp ce Marius Nicoară a primit 52.251 de voturi (39,53%).

Astfel, diferenţa dintre cei doi este de 1.423 voturi.

Duminică seară, exit poll-urile îl indicau pe Marius Nicoară câştigător al alegerilor pentru Primăria Cluj-Napoca.

La alegerile locale din urmă cu patru ani, Emil Boc câştiga la Cluj cu peste 75 % la sută, fiind urmat de candidatul de atunci al UDMR, Laszlo Attila, care obţinuse sub 8 la sută.

Boc: Cea mai frumoasă expresie este cea din popor, că "un ochi râde, altul plânge"

"Îmi este foarte greu să-mi găsesc acum cuvintele. Cea mai frumoasă expresie este cea din popor, că «un ochi râde, altul plânge»", a spus Emil Boc.

El a mulţumit clujenilor pentru "imensa onoare" pe care i-au acordat-o, adăugând că, în acelaşi timp, resimte şi o mare responsabilitate şi că, împreună cu echipa PDL, va pune în practică proiectele anunţate în campanie pentru a schimba în bine faţa Clujului, în condiţiile în care au demonstrat că pot face acest lucru.

Fostul premier Emil Boc, redevenit primar al municipiului Cluj-Napoca, a spus că, în opinia sa, cheia pentru dezvoltarea municipiului Cluj-Napoca o reprezintă atragerea de fonduri euroepene.

"Vom apăsa pedala absorbţiei fondurilor europene", a spus Boc.

Acesta a recunoscut că a existat o problemă de natură penală, dar a spus că acest lucru nu înseamnă că oraşul nu a fost bine administrat şi că nu s-a dezvoltat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici