E risc de avalanşă în Bucegi şi Făgăraş. Pârtiile din Sinaia sunt închise

  • Părtiile din Sinaia au fost închise pentru intervenţii tehnice.
  • Salvamontiştii anunţă risc de avalanşă, de gradul 4, în Bucegi şi Făgăraş.
  • Valentin, cazat în Sinaia, a migrat în Poiana Braşov la schi, să fie safe.
  • În Poiana Braşov sunt deschise pârtiile din partea superioară a Masivului Postăvaru.
836 afișări
Imaginea articolului E risc de avalanşă în Bucegi şi Făgăraş. Pârtiile din Sinaia sunt închise

E risc de avalanşă în Bucegi şi Făgăraş. Pârtiile din Sinaia sunt închise

Stratul nou de zăpadă din Bucegi, dupa ultimele ninsori, este instabil. Părtiile au fost închise în Sinaia.
Salvamontiştii au anunţat pe reţelele sociale că între cota 1400 şi 2000 există risc de avalanşă de gradul 4.
 
Valentin, din Constanţa, s-a cazat în Sinaia, dar a refuzat să accepte o zi compromisă şi a plecat în Poiana Braşov, să schieze. A făcut 1 ora si jumatate pe drum, iar 40 de minute a asteptat  la coadă la instalaţiile de transport pe cablu. E o tradiţie pentru el să citească la prima oră a dimineţii despre starea părtiilor şi condiţiile meteo.
 
„Cred ca toată lumea care a venit cu intenţia să schieze, migreaza unde se schiază, e normal”, a firmat Valentin Cârstea, turist.
 
Salvamontiştii spun că la altitudine va fi viscol şi în următoarele zile. Cum nu se schiază nici în Predeal şi de acolo turiştii au fugit în Masivul Postăvaru. Turiştii migrează între staţiuni şi caută să fie pe pârtii sigure..
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici