Echipa Pro TV a fost atacată de poliţişti în Chişinău - VIDEO

Un cameraman Pro TV a fost agresat noaptea trecută de forţele de ordine care se aflau în spatele Guvernului din Chişinău, informează Pro TV Chişinău.

119 afișări
Imaginea articolului Echipa Pro TV a fost atacată de poliţişti în Chişinău - VIDEO

Echipa Pro TV a fost atacată de poliţişti în Chişinău (Imagine: Mediafax Foto)

Constantin Rogodanţev încerca să filmeze imagini cu retragerea scutierilor în momentul în care doi din aceştia l-au lovit şi l-au obligat să le dea caseta cu imagini. Echipa Pro TV se află în stradă pentru a informa cetăţenii despre situaţia din Chişinău.

Pro TV Chişinău solicită insistent Ministerului de Interne din Republica Moldova să identifice şi să sancţioneze poliţiştii care se fac responsabili de acest incident şi să asigure securitatea tuturor ziariştilor care relatează despre protestele din centrul oraşului, aceştia fiind supuşi riscului de a fi atacaţi.

Mai mulţi jurnalişti români de la televiziuni şi de la publicaţii centrale au fost expulzaţi sau au fost hărţuiţi de autorităţile de la Chişinău.

Video Stirileprotv.ro

Citeşte şi:

MAE recomandă românilor să evite călătoriile în Republica Moldova

Un reporter şi un operator de la Antena 3, expulzaţi din R. Moldova

Ziarist de la Gândul, expulzat după o noapte petrecută pe aeroportul din Chişinău

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici