Echipajele ISU Covasna au constatat că la magistrala de gaz s-a făcut o ardere controlată

Echipajele de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Covasna care au ajuns, duminică, la Bixad, unde se semnalase un incendiu la o magistrală de gaz, au constatat că, de fapt, angajaţii companiei de gaz au făcut o ardere controlată, pentru a curăţa magistrala.

66 afișări
Imaginea articolului Echipajele ISU Covasna au constatat că la magistrala de gaz s-a făcut o ardere controlată

Echipajele ISU Covasna au constatat că la magistrala de gaz s-a făcut o ardere controlată (Imagine: Costi Tudor/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Covasna, Marius Tolvaj, a spus că echipajele care au ajuns la Bixad au constatat că nu era vorba despre un incendiu, aşa cum se anunţase, ci reprezentanţii companiei de gaz au făcut lucrări, fără să anunţe ISU.

Potrivit sursei citate, angajaţii companiei au făcut o ardere controlată, în urma unei explozii care a avut loc, săptămâna trecută, la o altă magistrală de gaz din judeţ, la Băţani.

Astfel, ei trebuiau să cureţe magistrala de gaz în localitatea Bixad, au dat drumul la gaz şi au făcut o ardere controlată.

Tolvaj a spus că localnicii din zonă au văzut flăcările şi, speriaţi, au alertat ISU, spunând că este vorba de un incendiu.

Când echipajele ISU au ajuns acolo, au constatat că nu exista niciun incendiu şi au discutat cu reprezentanţii companiei de gaz.

Un echipaj de la ISU a rămas în zonă, până la terminarea lucrărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici