Echipament medical pentru pacienţii cu COVID-19 internaţi la Institutul„Matei Balş” din Capitală, donat de UNICEF

  • UNICEF a donat, săptămâna aceasta, 20 de concentratoare de oxigen către Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”.
  • Aparatele electrice îi vor ajuta pe medici şi pe pacienţi, deopotrivă.
  • Aparatele electrice concentrează oxigenul din mediul înconjurător şi furnizează oxigenul concentrat într-o manieră controlată pacientului care are nevoie de oxigenoterapie.
592 afișări
Imaginea articolului Echipament medical pentru pacienţii cu COVID-19 internaţi la Institutul„Matei Balş” din Capitală, donat de UNICEF

UNICEF a donat echipament medical pentru pacienţii afectaţi de COVID-19 FOTO Unicef

Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş” se află în prima linie de luptă împotriva COVID-19, aşadar UNICEF dă o mână de ajutor, dăruind spitalui 20 de concentratoare de oxigen.  
 
Cele 20 de seturi de echipamente distribuite vor fi utilizate în tratarea pacienţilor internaţi diagnosticaţi  cu noul coronavirus.
 
Acestea se adaugă celorlalte echipamente de protecţie livrate de UNICEF de la începutul pandemiei de COVID-19 profesioniştilor din prima linie din România, inclusiv către asistenţi medicali comunitari, mediatori sanitari, asistenţi şi lucrători sociali, care merg pe teren în sprijinul copiilor dezavantajaţi, se arată în comunicatul remis Mediafax.
 
 UNICEF specifică faptul că, în România, a distribuit, începând cu luna aprilie: 600.000 de măşti de protecţie, 241.000 de mănuşi de unică folosinţă, 15.000 de flacoane cu dezinfectant, cât şi teste de detectare a SARS-CoV-2, termometre, ochelari şi halate de protecţie.
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici