Efortul înduioşător făcut de o elevă de 10 ani pentru a putea pleca în excursie cu colegii. VIDEO

  • O fată de 10 ani face brăţări pe care le vinde colegilor şi profesorilor ca să facă rost de bani
  • Ea îşi doreşte să plece într-o excursie organizată în cadrul programului „Şcoala Altfel”
  • Fata este elevă în clasa a IV-a, la şcoala gimnazială Mehedinţa din comuna Podenii Noi, judeţul Prahova
3301 afișări
Imaginea articolului Efortul înduioşător făcut de o elevă de 10 ani pentru a putea pleca în excursie cu colegii. VIDEO

Gestul unei eleve de 10 ani, pentru a putea pleca în excursie cu colegii. VIDEO

Reprezentanţii Şcolii gimnaziale Podenii Noi, judeţul Prahova, au postat un filmuleţ pe Facebook, în care Ştefania explică de ce a decis să confecţioneze brăţări.

„Ea e Ştefania, un model pentru noi toţi: adulţi sau copii, tineri sau vârstnici. Când ai un vis, munceşte şi ţi se va îndeplini! Bravo, Ştefania! Elevi ca tine ne dorim!”, este mesajul unităţii de învăţământ.

În filmuleţul postat, Ştefania spune că brăţările făcute de ea sunt de calitate.

„Am 10 ani. Sunt clasa a IV-a şi lucrez brăţări. Să ştiţi că sunt de mare calitate. Uitaţi, încerc să o rup, dar nu reuşesc. Mai mult, vă fac bătăi la mâini. Lucrez pentru a-mi plăti excursia”, explică fetiţa.

Directorul Şcolii din Podenii Noi, Iuliana Nedelcu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că excursia va fi organizată la Mausoleul de la Mateiaş şi la casa memorială Gheorghe Topârceanu, în cadrul programului „Şcoala Altfel”. Deplasarea costă 80 de lei.

„Ştefania este în clasa a IV-a la şcoala din Mehedinţa. Este un copil isteţ, învaţă foarte bine. Este un exemplu. Provine dintr-o familie cu 7 copii. Părinţii se străduiesc, au amândoi serviciu, au casă. Brăţările pe care le face sunt cumpărate de colegi, de noi (cadrele didactice-n.r.). Am înţeles că a strâns banii pentru excursie, acum strânge pentru cheltuiala de acolo”, a declarat Nedelcu.

Potrivit acesteia, până acum Ştefania nu a lipsit niciodată din excursii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici